web analytics
*
Help with my monitor
« on: August 13, 2016, 07:42:41 pm »
Help why is this happening
Look down the icons on right and left
*
Re: Help with my monitor
« Reply #1 on: August 13, 2016, 07:44:26 pm »
Did you check if your monitor cables are connected securely?
AMD Ryzen™ 5 1600 @ 3.6GHz|ASUS Prime B350-Plus|Team T-Force Dark DDR4-3000 8GB|SAPPHIRE Radeon RX 480|Seasonic G550W 80+ Gold|Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass|Samsung 850 Evo 250GB with 1TB+2TB HDD|Gigabyte Force K85|Logitech G402|SteelSeries QcK Heavy|Logitech F310|Superlux HD668B
*
Re: Help with my monitor
« Reply #2 on: August 13, 2016, 08:49:11 pm »
I guess its the problem. It's connected properly. But when not connected the signal lost massage appears. That massage has no issues like dragging.
*
Re: Help with my monitor
« Reply #3 on: August 13, 2016, 09:57:21 pm »
Could be a faulty cable. Try changing it
AMD Ryzen™ 5 1600 @ 3.6GHz|ASUS Prime B350-Plus|Team T-Force Dark DDR4-3000 8GB|SAPPHIRE Radeon RX 480|Seasonic G550W 80+ Gold|Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass|Samsung 850 Evo 250GB with 1TB+2TB HDD|Gigabyte Force K85|Logitech G402|SteelSeries QcK Heavy|Logitech F310|Superlux HD668B
*

    Offline Chayan4400

  • ****
  • 764
  • 15
  • Have you tried turning it off and on again?
    • View Profile
Re: Help with my monitor
« Reply #4 on: August 14, 2016, 08:15:47 pm »
Looks a lot like a faulty cable. I'm guessing this is VGA? Had a few problems like that before I switched to DVI.
« Last Edit: August 18, 2016, 02:38:50 am by Chayan4400 »
*
Re: Help with my monitor
« Reply #5 on: August 14, 2016, 09:45:30 pm »
Looks a lot like a fault cable. I'm guessing this is VGA? Had a few problems like that before I switched to DVI.
Yes its a vga
*
Re: Help with my monitor
« Reply #6 on: August 17, 2016, 09:46:12 pm »
ar u using a DVI to VGA dongle? if u use a cheap VGA cable with DVI to VGA dongle, ur in problem, try direct dvi

01010101000010101101001000
*
Re: Help with my monitor
« Reply #7 on: August 18, 2016, 12:23:52 am »
Yes its a vga
I remember I once had these problem too with my old monitor. Get the shielded VGA cable
AMD Ryzen™ 5 1600 @ 3.6GHz|ASUS Prime B350-Plus|Team T-Force Dark DDR4-3000 8GB|SAPPHIRE Radeon RX 480|Seasonic G550W 80+ Gold|Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass|Samsung 850 Evo 250GB with 1TB+2TB HDD|Gigabyte Force K85|Logitech G402|SteelSeries QcK Heavy|Logitech F310|Superlux HD668B
*

    Offline Chayan4400

  • ****
  • 764
  • 15
  • Have you tried turning it off and on again?
    • View Profile
Re: Help with my monitor
« Reply #8 on: August 18, 2016, 02:37:40 am »
As said above, replacing your cable will most likely solve the issue.