Shoutbox

Last 5 Shouts:

Julieped

November 16, 2017, 11:22:14 pm
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it

Julieped

November 16, 2017, 11:22:12 pm
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it

Julieped

November 14, 2017, 04:40:17 am
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it

Julieped

November 14, 2017, 04:40:14 am
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it

zaryamain

November 13, 2017, 03:39:10 pm
selling my brand new 2tb portable hdd for 10k :)

Show 50 latest
Members
Stats
  • Total Posts: 389371
  • Total Topics: 32136
  • Online Today: 171
  • Online Ever: 385
  • (November 12, 2017, 08:13:02 pm)
Users Online
Users: 0
Guests: 118
Total: 118

Author Topic: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher  (Read 12906 times)

Offline Red_Aces

  • Trained Noob
  • **
  • Posts: 118
  • 0
    • View Profile
Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« on: January 10, 2009, 12:37:52 am »
After you do this all you need to switch between 1.21 and 1.22 is copy and paste which takes you 5 seconds at most.


Requirements: Warcraft III TFT 1.21 Installed in your computer and extra 20mb of hard disk space

If you just COPIED warcraft (not installed) then read the next post on how to create a registry entry for warcraft before patching


First we need to save 5 files of 1.21 to be used later
1. Goto your warcraft folder and create a new folder called 1.21
2. COPY the following 5 files from your main warcraft folder

game.dll
Mss32.dll
ijl15.dll
Storm.dll
War3patch.mpq




Now its time to patch your warcraft

http://download3.garena.com/soft/WCIII1.22Patch.exe

Download the file and run it AFTER U HAVE COPIED THE ABOVE 5 FILES

If you get and error of warcraft not found please read the next post


After patching is complete you need to save your 1.22 files
1. goto your warcaft folder and create a new folder call 1.22
2. COPY again the 5 files mentioned above to this folder



Wat you have now:

Warcraft III frozen throne patch 1.22
folder 1.21 with the 5 files before patching
folder 1.22 with the 5 files after patching



How to switch:

To play 1.21 : Goto the 1.21 folder and copy all 5 files to your main warcraft folder. Choose copy and replace(overwrite)

To play 1.22 : Goto the 1.22 folder and copy all 5 files to your main warcraft folder. Choose copy and replace(overwrite)


Note: DON'T CUT PASTE
« Last Edit: January 10, 2009, 12:54:26 am by Rav »

Hartt : ado shanaka malak gahamuda??
shanaka: Konde ??
Sig resized for being too large- GLK mod team

Offline Red_Aces

  • Trained Noob
  • **
  • Posts: 118
  • 0
    • View Profile
Re: Guide to patching 1.22 and switching back and forth between 1.21 to 1.22
« Reply #1 on: January 10, 2009, 12:40:19 am »
Creating a registry entry:


If you have copied warcraft intead of installing it. you will get a message like warcraft not found when you try to install it. this will create a registry entry for warcraft which will then allow you to install the patch

1. open a new text document
2. copy the following 3 lines to it
from here>>
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\Warcraft III]
"InstallPath"="C:\\Program Files\\Warcraft III"
<<to here

Note: you need to give the path of your warcraft

Eg: if your folder is D:\games\warcraft
then give the install path as D:\\games\\warcraft

USE 2 \\ for the directories.



3. now save the text document as abc.reg (any name .reg)
4. run(double click) the .reg file and your registry will be updated

Hartt : ado shanaka malak gahamuda??
shanaka: Konde ??
Sig resized for being too large- GLK mod team

Offline Red_Aces

  • Trained Noob
  • **
  • Posts: 118
  • 0
    • View Profile
Re: Guide to patching 1.22 and switching back and forth between 1.21 to 1.22
« Reply #2 on: January 10, 2009, 12:41:53 am »
i wrote this cos we are going to start playing 1.22 from the 20th on garena so some ppl will want to watch old replays etc.

Hartt : ado shanaka malak gahamuda??
shanaka: Konde ??
Sig resized for being too large- GLK mod team

Offline Red_Aces

  • Trained Noob
  • **
  • Posts: 118
  • 0
    • View Profile
Re: Guide to patching 1.22 and switching back and forth between 1.21 to 1.22
« Reply #3 on: January 10, 2009, 12:43:27 am »
i just realized this is in the weekend gaming section so can an admin transfer it to the correct place, thanks..

Hartt : ado shanaka malak gahamuda??
shanaka: Konde ??
Sig resized for being too large- GLK mod team

Offline Rav

  • KTHX!
  • Administrator
  • Immortal
  • *****
  • Posts: 6354
  • 124
  • Gamer.LK
    • View Profile
Re: Guide to patching 1.22 and switching back and forth between 1.21 to 1.22
« Reply #4 on: January 10, 2009, 12:45:59 am »
Moved and stickied.

Offline hades

  • Death Company
  • Pwnage
  • ***
  • Posts: 210
  • 6
  • Death Company
    • View Profile
    • Death Company
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #5 on: January 10, 2009, 01:28:01 am »
you can have both versions, the following blog explains the entire thing for not so technical people :D

http://sumurbatu-games.blogspot.com/2008/09/switch-version-warcraft-tft-into-v120e.html

don't use the mirror, use the rapidshare link.
« Last Edit: January 10, 2009, 01:37:25 am by hades »

Offline Inferno

  • Noob
  • *
  • Posts: 22
  • 0
    • View Profile
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #6 on: January 10, 2009, 09:39:18 am »
i wrote this cos we are going to start playing 1.22 from the 20th on garena so some ppl will want to watch old replays etc.
Awesome!! :D . .was wondering when we'll be changing to 1.22 ..

Offline Deny-My-Creep

  • Pwnage
  • ***
  • Posts: 408
  • 1
  • Suck it HoN !!
    • View Profile
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #7 on: January 10, 2009, 03:35:18 pm »
lol @ "dont cut and paste" red :D

Offline Mimi_WdF?

  • Pwnage
  • ***
  • Posts: 249
  • 1
    • View Profile
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #8 on: January 18, 2009, 12:51:00 pm »
I CUT N PASTE no men..stil it works..i keep both pathces in seperate folders n replace them by cut paste :D

Offline Red_Aces

  • Trained Noob
  • **
  • Posts: 118
  • 0
    • View Profile
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #9 on: January 18, 2009, 01:16:54 pm »
then ur folder will be empty wat will u do after taht?

Hartt : ado shanaka malak gahamuda??
shanaka: Konde ??
Sig resized for being too large- GLK mod team

Offline AlwiS

  • Adrenaline Junkie
  • Uber Pwnage
  • ****
  • Posts: 858
  • 0
  • Banned.
    • View Profile
    • Gamer.Lk
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #10 on: January 18, 2009, 01:43:04 pm »
APpa yes
lankan dota room in garena must switch to war3 v1.22
i suggest best reason for me to tell tis is that .....
they dont make maphacks for 1.21b now. :D :D :D
lols just kidding. i say tis coz i play alot in europe rpg rooms[vamp, warlock , fufu ,TD!FTW!] and they use 1.22 and lanka room and vietname rooms(the lowest ping rooms for SL) also use 1.21b so change and change.... :D :D






Offline Red_Aces

  • Trained Noob
  • **
  • Posts: 118
  • 0
    • View Profile
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #11 on: January 18, 2009, 02:23:18 pm »
singapore had low ping for us. they use 1.22. cos we normally clan war in singapore

Hartt : ado shanaka malak gahamuda??
shanaka: Konde ??
Sig resized for being too large- GLK mod team

Offline azharnaruto

  • Noob
  • *
  • Posts: 21
  • 0
    • View Profile
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #12 on: January 18, 2009, 02:25:26 pm »
ela ela frm 20th ne kool ill dwnload it
Uzumaki-Naruto | SniFMe[WDF]

Offline RAGE

  • Noob
  • *
  • Posts: 19
  • 0
  • Everyone Lives, But Not Everyone TRULY dies...
    • View Profile
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #13 on: January 18, 2009, 02:28:53 pm »
For some LOL reason that Red_Aces can't figure out, my Warcraft works just fine when I copy n paste the Game.dll of d appropriate version :D lolz..

After my research on Warcraft III, the game.dll holds the game engine specific information. But yeah, the path must be coming with several other updated files. Having said that, you can't say those files are critical for the 1.22 version as mine works fine.

Please, do enlighten me Somay_All_Mighty :P ehehe
bt nice work, Red.. xD
RAGE

Offline Red_Aces

  • Trained Noob
  • **
  • Posts: 118
  • 0
    • View Profile
Re: Warcraft III TFT v1.22 and 1.21 - 1.22 version switcher
« Reply #14 on: January 18, 2009, 02:33:44 pm »
lol i dunno. i just tried it even now it dont work with just the game.dll file(it fatals)

Hartt : ado shanaka malak gahamuda??
shanaka: Konde ??
Sig resized for being too large- GLK mod team