*
SLT Xcite Package Problems Resolved...
« on: May 30, 2009, 03:49:51 pm »
hey guys...

if anyone here has been having a problem with their ADSL connection (1MBit) i finally got it fixed...
As from last week SLT is migrating there new subscription lines ( i.e- other other than Home, Entree & office) so there servers do not automatically define the DNS server...this has to be done manually...

Networking Options->Choose adapter->Properties
Internet Protocol version 4/TCPIP  (i dont know about 6) -> Properties -> General Tab-> Set check for Use the foll: DNS....

Pref: 203.115.0.46
Alt:   203.115.0.47

Restart PC & it should be Up again....
*

    Offline thedarkone

  • MAXimum Gamers
  • ****
  • 969
  • 0
  • "The Enemy Of My Enemy Is Still My Enemy"
    • View Profile
    • **MAXimum Gamers**
Re: SLT Xcite Package Problems Resolved...
« Reply #1 on: May 30, 2009, 04:09:18 pm »
At random sumtimes DNS servers that slt assign goes offline or expires >:( >:(

Here is alternate DNS server to use provided dat ur havin problems wit de DNS given above. :D

208.67.222.222
208.67.220.220
« Last Edit: May 30, 2009, 04:10:55 pm by thedarkone »
*
Re: SLT Xcite Package Problems Resolved...
« Reply #2 on: May 30, 2009, 04:19:27 pm »
OpenDNS :)
*

    Offline RZ

  • *****
  • 3486
  • 70
  • As above, so below. As within, so without.
    • View Profile
    • Redline Technologies
Re: SLT Xcite Package Problems Resolved...
« Reply #3 on: May 30, 2009, 05:44:08 pm »
OMG, thanks guys!!! I was wondering why my DNS servers weren't defined in ipconfig :) Youthe bomb!!!!
Intel Core i5 | 8GB DDR3 RAM | 120GB SSD | 3TB HDD | AKG Q701 Reference Headphones | SteelSeries Sensei Fnatic + Qck Mass
*

    Offline thedarkone

  • MAXimum Gamers
  • ****
  • 969
  • 0
  • "The Enemy Of My Enemy Is Still My Enemy"
    • View Profile
    • **MAXimum Gamers**
Re: SLT Xcite Package Problems Resolved...
« Reply #4 on: May 30, 2009, 06:11:16 pm »
*

    Offline hades

  • Death Company
  • ***
  • 210
  • 6
  • Death Company
    • View Profile
    • Death Company
Re: SLT Xcite Package Problems Resolved...
« Reply #5 on: May 30, 2009, 06:54:33 pm »

Pref: 203.115.0.46
Alt:   203.115.0.47

Restart PC & it should be Up again....
I had a problem even after setting the DNS to the above, but it was erratic. Like the net  would be working perfectly one moment and then the next moment it wouldn't. There was a packet loss of around 25% but then it would last only about 5 mins so I didn't really want to call up SLT.

Anywayyyy Thanks a lot for the alternate DNS settings :)
*
Re: SLT Xcite Package Problems Resolved...
« Reply #6 on: May 30, 2009, 10:21:27 pm »
no probs...din wanna let any1 else suffer like I did....
*

    Offline Cipher

  • ****
  • 669
  • 12
  • Empowering Sri Lankan Gamers.
    • View Profile
Re: SLT Xcite Package Problems Resolved...
« Reply #7 on: May 30, 2009, 10:59:04 pm »
Thanks a lot. I had a major prob because of this dns error. Mucho Gracias..
*

    Offline thedarkone

  • MAXimum Gamers
  • ****
  • 969
  • 0
  • "The Enemy Of My Enemy Is Still My Enemy"
    • View Profile
    • **MAXimum Gamers**
Re: SLT Xcite Package Problems Resolved...
« Reply #8 on: May 31, 2009, 03:11:38 am »
Gud thing i never used DNS server's dat slt gives. I always used open DNS its pretty fast too :) :)